duminică, 30 octombrie 2022

Sabon Ulei de buze Natural


 Scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor tale cu ajutorul celei mai recente inovații în îngrijirea buzelor. Calmant si hidratant, fără o textură lucioasă și lipicioasă tipică, acest ulei de frumusețe este un ser botanic vegan formulat exclusiv pentru buze, care combină proprietățile antioxidante hidratante ale uleiului de semințe de rodie cu o strălucire translucidă superba. Este nevoie doar de o singură picătură din acest ser concentrat – aplic-o pe buza de jos, apoi întinde către colțurile buzelor și presează buzele una de cealaltă, pentru un finiș adorabil. Disponibil într-o nuanță de bază naturală, cristalină, uleiul de frumusețe pentru buze este, de asemenea, prezentat și în trei nuanțe delicat pigmentate, pentru note subtile de lumină și culoare: „Rose Petals” pentru un roz pur superb, „Red Pomegranate” pentru roșu cuminte și rafinat și „Orange Mandarin” pentru o nuanță radiantă de nectarină.


Fără: Parabeni, silicon, uleiuri minerale.

 

Ingrediente-cheie:
• Ulei de semințe de rodie
- Antioxidant- Uleiul de rodie este bogat în acizi fenolici, tocoferoli și steroli, care sunt antioxidanți puternici împotriva radicalilor liberi.
- Calmant - Uleiul de rodie este un agent puternic de calmare a pielii.
- Hidratant - Conținând acizi grași, uleiul de rodie permite hidratarea straturilor superioare ale pielii, prevenind pierderea apei și deshidratarea. Acizii grași din uleiul de rodie ajută la reglarea fluxului de apă și astfel previne deshidratarea pielii uscate.
- Hrănitor - Uleiul de rodie conține acizi grași omega 6 și-9, care sunt nutrienți eficienți pentru piele.
• Ulei de ricin – Această plantă este originară din sud-estul bazinului mediteranean. Semințele de ricin sunt sursa uleiului de ricin, cu o mare varietate de utilizări. Puternic hidratant, uleiul de ricin este foarte benefic pentru pielea uscată, menținându-i hidratarea.


PRET: 66 lei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu