duminică, 30 octombrie 2022

Sabon Exfoliant de buze Rodie


 Îndepărtează cu grijă pielea uscată și descuamată, având un efect unic de netezire a buzelor bazat pe o formulă vegană ce include extract de semințe de rodie și miez de cireșe zdrobite, pentru a hidrata și calma buzele. În loc să rupă pielea fragilă, exfoliantul de buze înlătură delicat celulele moarte, dezvăluind instantaneu buze mai moi și pline. Aplică de 1-2 ori pe săptămână, pe buzele curate și uscate, folosind mișcări circulare ușoare pentru a exfolia, și apoi șterge cu un tampon de bumbac

Fără: Parabeni, silicon, coloranți, uleiuri minerale sau particule din plastic.

 

Ingrediente-cheie:
- O combinație de granule din sâmburi de rodie și cireșe - două ingrediente botanice exfoliante, antioxidante, hidratante și cu efect de rejuvenare asupra buzelor.
- Extract de semințe de rodie - Extractul de rodie este obținut din fructe de Punica granatum. Plantele sunt cultivate în agricultura ecologică certificată.
Antioxidant – rodia ne poate proteja organismul împotriva radicalilor liberi. Extractul de rodie detoxifică și protejează pielea de daunele cauzate de stresul mediului.
Calmant - Calmează iritațiile.
Hidratant- Fructele de rodie sunt bogate în zaharuri și proteine, cu proprietăți hidratante.
- Ulei de ricin - Această plantă este originară din sud-estul bazinului mediteranean. Semințele de ricin sunt sursa uleiului de ricin, cu o mare varietate de utilizări.
Puternic hidratant, uleiul de ricin este foarte benefic pentru pielea uscată, menținându-i hidratarea. Multiplii acizi grași conținuți de uleiul de ricin previn uscarea pielii și oferă un plus de catifelare.


PRET: 58 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu