duminică, 5 iunie 2022

Exfoliant de corp aromatic Serenity Sabon


 Acest exfoliant de corp combină două uleiuri esențiale – lavandă de Provence și mandarin galben din Italia. Aromele lor ispititoare, ambele cunoscute pentru că oferă armonie și echilibru, calmează mintea și relaxează trupul.


Uleiul esențial de lavandă - e obținut printr-o distilare cu abur 100% naturală și din proveniență franceză certificată. Lavanda este un arbust aromat ce crește în Alpii din Haute Provence, Franța. Lavanda a fost folosită încă din antichitate, inclusiv de către romani, care o utilizau la scăldat și în scopuri medicale. Uleiul esențial de lavandă este un ingredient clasic in parfumerie, folosit in mod tradițional pentru notele sale aromate cu proprietati relaxante, pentru a calma spiritul și a induce o stare de armonie și echilibru.

Uleiul esențial de mandarin galben - Uleiul esențial de mandarin galben provine din coaja fructului când este parțial copt. Este dulce și cel mai bun dintre toate uleiurile esențiale de citrice. Inhalat pur și simplu, acest parfum resetează starea de spirit și relaxează imediat. Acest ulei esențial a fost folosit atât în ​​medicina ayurvedică, cât și în cea chineză, pentru calmarea minții, relaxarea corpului și inducerea somnului. Poate ajuta la reducerea sentimentelor de stres și anxietate. Este un stimulent natural pentru starea de spirit, calmează și reduce tensiunea nervoasă.

 

Tip de piele: piele normală spre uscată
Textură: uleiuri botanice esențiale, cu granule de sare de la Marea Moartă
Procent de origine naturală: 98%


PRET: 75 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu