sâmbătă, 4 iunie 2022

Exfoliant de corp aromatic Bliss Sabon


 Acest exfoliant de corp reunește două uleiuri esențiale – geranium egiptean și cistus din Spania – prețuite din vechime pentru aromele lor înălțătoare care revigorează corpul și mintea. Aceste parfumuri ridică vibrația fiecărei clipe, oferindu-i valoare și sens.


Uleiul esențial de Geranium - Geraniumul are note trandafirii și ierboase, e tandru și cald. Uleiul esențial de mușcată vine cu proprietăți tonice și este bine cunoscut că luptă împotriva stresului și nervozității. Parfumul său înălțător ajută la elevarea starea de spirit. De asemenea, poate revigora rapid, în cazul stărilor de oboseală. Uleiul esențial de geranium promovează stabilitatea emoțională, atenuează stresul și generează sentimente de bucurie și încredere.

Uleiul esențial de Cistus - Cistusul este recoltat pe dealurile din parcul natural Sierra Norte din Spania. Uleiul esențial de cistus este un ingredient tradițional în parfumerie. Notele sale de lemnoase, de chihlimbar, ajută la sporirea durabilității unui parfum și stimulează simțurile, corpul și sufletul, datorită compoziției sale revigorante.

 

Tip de piele: piele normală spre uscată
Textură: uleiuri botanice esențiale, cu granule de sare de la Marea Moartă
Procent de origine naturală: 98%


PRET: 75 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu