miercuri, 30 iunie 2021

DIOR BACKSTAGE Face And Body Powder-No-Powder 5N



Dior a creat Dior Backstage, prima sa gama profesionala de machiaj, o colectie de produse Dior esentiale pentru specialistii in machiaj, inspirata de energia din culisele prezentarilor de moda. Nuante adaptate oricarei culori de ten, in texturi exclusive*, adaptabile si modulabile.
Face & Body Powder-No-Powder ajuta la crearea unui ten uniform, mat si luminos in mod natural, care rezista toata ziua, fara efect pudrat. Imediat, pielea pare infrumusetata: imperfectiunile si luciul sunt estompate, tenul este uniformizat, iar textura pielii este netezita.

Multifunctionala, se poate utiliza singura sau peste fondul de ten, pentru a oferi un efect mat, a fixa machiajul sau a obtine un aspect de bronz natural, in functie de intensitatea nuantei alese. Rezultatul este uimitor de natural si de translucid.
Pudra este usor de utilizat, inclusiv de catre barbati: efectul sau natural de infrumusetare nu lasa urme vizibile de aplicare, transformand-o in aliatul perfect pentru un ten impecabil si discret.

PRET: 160 lei

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu