luni, 9 septembrie 2024

Set travel Design ME Gloss.Me ornament, hidratant, 2x50ml


 Hidrateaza-ti parul si ofera suvitelor tale tot ce si-au dorit vreodata: hidratare, rezistenta si stralucire de neuitat cu setul Design Me infuzat cu ingrediente naturale, vitamine si extract de uleiuri din plante.

Setul include:

1x Sampon Design ME Gloss.Me Hidratant, 50ml - Este un sampon fara sulfati sau parabeni, care ofera suvitelor tale tot ce si-au dorit vreodata: hidratare, rezistenta si stralucire de neuitat. Curata in profunzime radacinile si lungimile parului cu ajutorul spumei bogate fara a agresa scalpul. Hraneste parul pentru a ajuta la prevenirea varfurilor despicate si a ruperii. Lupta impotriva incurcarii si sigileaza firele de par.

1x Balsam De Par Design ME Gloss.Me Hidratant, 50ml - Balsam fara parabeni sau sulfati ce protejeaza culoarea parului. Formula bogata, cremoasa, care hidrateaza foliculii de par, oferind un plus de stralucire. Hraneste parul pentru a ajuta la prevenirea varfurilor despicate si a ruperii, lupta impotriva incurcarii si sigileaza firele de par.

Produsele nu contin sulfati, parabeni, protejeaza si mentine intensitatea culorii parului oferind luminozitate si stralucire.


PRET: 70 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu