miercuri, 11 septembrie 2024

Paula's Choicoe 5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF 50


 5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF 50 este un produs cu beneficii multiple: tratament, cremă hidratantă și protecție solară cu spectru larg. 3 tipuri de vitamina C extrem de stabilă restabilesc luminozitatea pielii, uniformizează culoarea și potențează protecția solară. Aminoacizii derivați din macroalge roșii îmbunătățesc protecția UV și acționează în straturile mai profunde ale pielii pentru a întări și proteja împotriva factorilor de mediu.

Antioxidantul acetyl zingerone derivat din ghimbir reduce și ajută la prevenirea pigmentărilor. Formula hidratantă cu absorbție rapidă, cu textură fluidă și nuanță translucidă, de piersică, oferă un apect final cu luminozitate naturală pentru toate tipurile și tonurile de piele. Această formulă folosește tehnologia microfluidică, responsabilă pentru textura uimitoare și senzația abia perceptibilă a produsului pe piele.

Combinația de filtre UV și vitamina C formează un sistem de protecție avansată pentru piele: filtrele UV blochează atacul inițial al razelor UV, în timp ce vitamina C neutralizează daunele radicalilor liberi. Este ca și cum ai avea un sistem dublu de securitate pentru pielea ta, asigurând protecție maximă împotriva daunelor solare.

Vitamina C nu numai că neutralizează radicalii liberi, ci ajută la restabilirea luminozității pielii și la estomparea hiperpigmentărilor în timp ce netezește ridurile și promovează producția naturală de colagen, proteina care este slăbită de razele UV. Acest lucru ajută la menținerea fermității și aspectului tânăr pe termen lung.


Expira 04.2025


PRET: 210 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu