duminică, 10 martie 2024

Keune So Pure Restore Mask - Masca Reparatoare pentru Par Uscat si Deteriorat


 Masca reparatoare pentru par uscat si deteriorat So Pure Restore Keune - Atunci cand setea este reala, apeleaza la gama So Pure Restore pentru a-ti hidrata instantaneu parul uscat si deteriorat.

Imbogatite cu extract de Cactus de opuntia, aceste produse hidrateaza in profunzime fiecare suvita de par de la interior spre exterior. Pentru un par care arata bine si se simte si mai bine. Reda-i vitalitatea parului tau! Samponul curata bland, fiind de ajuns o cantitate mica de produs datorita concentratiei mari ai acestuia. Folosesti mai putin si totusi efectul este unul incredibil!

Masca hidrateaza parul in toate straturile sale. Extractul de cactus de padure ajuta la hidratarea fiecarui fir de par din interior spre exterior. Formula densa si luxoasa face ca parul sa arate mai sanatos si mai hidratat. Transforma parul uscat si deteriorat intr-unul sanatos, fiind de ajuns o cantitate mica de produs datorita concentratiei mari ai acestuia. Folosesti mai putin si totusi efectul este unul incredibil!


PRET: 140 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu