miercuri, 28 iunie 2023

Fiole pentru ten Babor Collagen Booster efect de fermitate si lifting 7 x 2ml


 Odata cu varsta, productia naturala de colagen in piele scade, ceea ce inseamna ca pielea isi pierde elasticitatea si ridurile sunt stimulate. Expertii BABOR si-au imbinat cunostintele despre anti-imbatranire in fiolele concentrate Babor Collagen Booster si au dezvoltat un concentrat conceput pentru a contracara pierderea elasticitatii si pentru a creste rezistenta pielii. Imbogatite cu ingrediente special dezvoltate, ingredientele active din fiolele concentrate Babor Collagen Booster sustin mentinerea structurii colagenului, pentru mai multa elasticitate si piele cu aspect mai tanar.

Pentru a sustine productia naturala de colagen, fiolele concentrate Babor Collagen Booster sunt imbogatite cu un complex de peptide adaptat cu precizie, care imbunatateste elasticitatea pielii.
Fermenti proteici din microalge Chlorella vulgaris si lupinul alb sustin activarea diferitelor componente ale matricei extracelulare si intaresc fermitatea pielii.
O tripeptida speciala sustine mentinerea fibrelor de colagen in piele pentru mai multa fermitate si elasticitate. 91% dintre persoanele care au folosit confirma ca pielea lor se simte mai ferma dupa o saptamana* (*35 de femei cu varsta peste 30 de ani, au pierderea elasticitatii, linii si riduri toata pielea)
Un complex de aminoacizi vegetali sustine regenerarea pielii si procesul natural de anti-imbatranire.

PRET; 155 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu