duminică, 21 octombrie 2018

Foreo Mini UFO Fuchsia - dispozitiv de tratament facial



 DEMASCAȚI PIELEA STRĂLUCITOARE. Subțire, simplu și conceput pentru a vă ajuta să obțineți un tratament mai inteligent, UFO mini oferă un tratament facial complet indiferent dacă sunteți acasă sau vă deplasați. Acest dispozitiv portabil, vibrant prezintă tratament prin lumină LED și tratament termic delicat. Împreună cu pulsațiile T-Sonic, tehnologia inovatoare a UFO mini infuzează esența tratamentului în pielea dvs. pentru un aspect perfect pentru selfie în doar 90 de secunde. UFO mini glisează fără probleme peste fiecare centimetru al feței dvs., activând ingredientele esențiale din formulele noastre coreene pentru tratament facial.
MOD DE UTILIZARE:
1. Fixați masca pe UFO.
 2. Apăsați butonul pentru a porni și pentru a activa tratamentul Make My Day. Apăsați din nou pentru a activa tratamentul Call It a Night.

 3. Bucurați-vă de un tratament de 90 de secunde, glisând dispozitivul UFO pe fața dvs. Schimbările fazelor tratamentului sunt indicate prin 2 pulsații rapide.
 4. 3 pulsații rapide indică sfârșitul tratamentului. Scoateți și eliminați masca. Clătiți dispozitivul UFO cu apă și uscați prin atingeri ușoare.


PRET: 400 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu