miercuri, 11 septembrie 2024

Tratament pentru par Sebastian No Breaker Leave In Spray fara Clatire


 Spray-ul Sebastian Professional No.Breaker fara clatire actioneaza pentru a fortifica parul slabit, sustinand pana la 99% mai putine rupturi*.

Conceputa pentru a fi blanda cu suvitele tale, formula cu beneficii duble actioneaza si ca un ajutor de styling. Acidul de mere si polimerii de styling tintesc cuticula, ajutand la intarirea legaturilor parului, in timp ce reface aspectul firelor uscate și deteriorate.

Perfect pentru parul compromis de uneltele fierbinti si de tratamentele chimice, spray-ul hibrid de fixare si fara clatire actioneaza pentru a promova un par puternic și cu aspect sanatos.


PRET: 95 lei

Pudra iluminatoare Seventeen Magic Glow Highlighter Powder


Pudra iluminatoare Magic Glow Highlighter Powder este perfectă pentru a da o notă strălucitoare machiajului tău! Fiecare iluminator inovator conține perle irizate de diferite nuanțe care se amestecă perfect pentru a crea o nuanță unică și un rezultat de lungă durată, impecabil. Datorită culorii extraordinare și texturii fine, pot fi folosite atât ca farduri de ochi, cât și ca farduri de obraz.

Nuanta 04 Pure Delight

PRET: 60 lei
 

Demachiant pure clean eyes & lips Kiko Milano


 Two-phase makeup remover that gently and effectively removes makeup from the eyes and lips. It has a fresh, lightweight texture and leaves no oily traces on the skin.

The formula contains cherry blossom extract, a multimineral complex and sweet almond oil.

The product also removes waterproof makeup. Thanks to its advanced formula, it can also be used by contact lens wearers.

Delicately scented with notes of magnolia, peach and sandalwood.

Ideal for all skin types.

PRET: 30 lei

Gloss Seventeen JUICY SHINE


Juicy Shine oferă o culoare subtilă cu un luciu exploziv care îți va face buzele irezistibile! Îmbogățit cu rodie pentru proprietățile sale de hidratare și cu SPF15, formula sa semi-transparentă și nuanțele extra strălucitoare îl fac perfect pentru buzele suculente de lungă durată. Aplicatorul său special conceput garantează o aplicare fără întreruperi.


PRET: 40 lei fiecare
 

Weleda Skin Food lapte de corp nutritie si hidratare


 Loțiunea de corp Weleda Skin Food asigură pielii hidratarea necesară și îi conferă o netezime catifelată.

Caracteristici:

  • oferă hidratare și suplețe de lungă durată
  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • combate deshidratarea pielii
  • regenerează eficient pielea
  • ușor de aplicat, se absoarbe bine

Expira: 10.2025
PRET: 50 lei

Ruj duo Seventeen All Day Lip Color





 All Day Lip Color va deveni noul tău obicei preferat! Acesta este un ruj care rezistă atât de mult încât îl vei aplica dimineața și vei uita literalmente de el, deoarece nu va trebui să îl reaplici pe parcursul restului zilei.  

Imediat ce aplicați All Day Lip Color, acesta se usucă în mai puțin de un minut și rămâne intact până la sfârșitul zilei, chiar și după ce mănânci sau bei ceva, menținându-ți buzele hidratate pe parcursul purtării. În sfârșit, nu vor mai rămâne pete de ruj pe cești și pe pahare!


PRET: 40 lei fiecare

Syoss Color Metallic Collection Culoare permanenta pentru par


 Doriți să obțineți o nuanță vibrantă de lungă durată, să acoperiți firele de păr albe sau să vă schimbați complet culoarea părului? Vopseaua de păr permanentă Syoss Color Metallic Collection vă va oferi rezultatul dorit. Va conferi părului dvs. o culoare intensă și o strălucire radiantă, dar, spre deosebire de vopselele semipermanente și șampoanele nuanțatoare, nu se va spăla treptat și nu se va estompa, pentru ca părul dvs. perfect vopsit să reziste săptămâni întregi. Compoziția cu pigmenți pătrunde adânc în fibra de păr, ceea ce garantează un efect de culoare de lungă durată, o spălare lentă și o acoperire perfectă, de exemplu, a firelor albe. Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a uniformiza culoarea naturală a părului sau de a o schimba complet, această vopsea permanentă nu vă va dezamăgi.

Nuanta 12_53 Platinum Pearl
Expira 01.2027

PRET: 18 lei

Lotiune protectie solara pentru fata SPF50 Fusion Water, 50 ml, ISDIN


 

  • lotiune faciala de protectie solara, cu faza apoasa, hidratare intensa si absorbtie imediata, care garanteaza o protectie ridicata impotriva   radiatiilor UV, pentru a te bucura de soare pe parcursul activitatilor in aer liber;
  •  fara ulei, nu lasa urme, non-comedogenica;
  •  testata dermatologic, hipoalergenica;
  •  potrivita pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea atopica;
  •  nu irita ochii;
  •  textura ultra-lejera cu absorbtie imediata si hidratare intensa, care nu lasa urme.
PRET: 60 lei

L’Oréal Paris Lumi Glotion crema de strălucire cu efect de hidratare


 Aveți impresia că machiajului dvs. încă îi lipsește ceva pentru a atinge perfecțiunea? Dacă acel ceva este o strălucire radiantă, atunci vă va ajuta iluminatorul L’Oréal Paris Lumi Glotion. Datorită pigmenților săi fini și strălucitori, care reflectă lumina, acesta iluminează tenul și creează un finish radiant indiferent unde îl aplicați. Vă permite să accentuați trăsăturile feței și să evidențiați zone precum pomeții, podul nasului sau zona de sub arcada sprâncenelor. Să oferiți feței dvs. un aspect radiant care să emane sănătate și vitalitate este mai ușor ca niciodată.

Nuanta 902 Light Glow

PRET: 40 lei

Herbalife H24 Hydrate Băutură cu Electroliți Portocale 20 Pliculețe


 H24 Hydrate este o bautura cu continut scazut de calorii pentru a asigura hidratarea optima. Furnizeaza 100 % din VNR pentru vitamina C, cu efect antioxidant.

Contine 1 cutie: 20 plicuri per cutie
Aromă de portocale

BENEFICII CHEIE

  • Reface echilibrul hidroelectrolitic, furnizează și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12)
  • Conţinut scăzut de calorii, nu conţine zahăr
  • Osmolalitate mai mică de 270 m0smol/kg
  • Furnizează 100% din VNR* din Vitamina C, care ajută la reducerea stării de oboseală şi epuizare
  • Conţine Vitamine B (B1, B2, Acid pantotenic şi B12), calciu şi magneziu, care contribuie toate la un metabolism activ care funcţionează normal
  • Fără coloranţi artificiali, fără arome artificiale * Valoare nutriţională de referinţă

Expira: 08.07.2025

PRET: 115 lei

herbalife Formula 1 Shake Mix Nutritiv Cremă de Vanilie 7 Pliculețe



 Formula 1 oferă nutriție excelentă şi gust delicios într-un singur shake.

F1 cu aromă de cremă de vanilie este un shake înlocuitor de masă vegan** bogat în proteine, care contribuie la menținerea și creșterea masei musculare; conține de asemenea, un echilibru perfect de vitamine și minerale plus grăsimi sănătoase. 

Obține nutrienții de care are nevoie corpul tău, respectând în același timp preferințele sau cerințele impuse de dietă. F1 cu aromă de cremă de vanilie este produs din ingrediente vegane, fără gluten, fără lactoză și fără coloranți. Bogat în proteine ce contribuie la creșterea masei musculare, Formula 1 este un înlocuitor de masă care conține micro și macronutrienți cheie. Savurează shake-ul Formula 1 ca un mic dejun nutritiv, prânz sau cină pentru a sprijini obiectivele pentru un stil de viață activ și controlul eficient al greutății corporale***.

Expira 28.11.2025


PRET: 50 lei

Clarins Sun Care Lotion Spray spray protector pentru plajă SPF 50+


 Protejați-vă tenul împotriva îmbătrânirii premature și a altor afecțiuni cauzate de expunerea la soare. Tenul delicat al feței este mult mai sensibil decât pielea celorlalte zone ale corpului și este expus la razele soarelui pe tot parcursul anului – de aceea este foarte important să nu-i subestimați protecția. Protecția solară Clarins Sun Care Lotion Spray vă va proteja eficient tenul de radiațiile UV și vă va ajuta să preveniți nu doar arsurile solare sau petele pigmentare, ci și reducerea elasticității pielii, pierderea colagenului și alte semne de îmbătrânire a tenului.


PRET: 100 lei

Gingham Glow Lumânare cu trei fitiluri Bath & Body Works


 Note de parfum: nectar auriu, petale de gălbenele și lemn de santal scăldat în soare.

  • Amestecul brevetat de ceară de soia cu uleiuri esențiale naturale;
  • Fitiluri de calitate fără plumb;
  • Calitate uimitoare de la început până la sfârșit;
  • Capac decorativ.

PRET: 100 lei

Contur retractabil pentru ochi Glimmerstick Avon


 Obtine o privire care hipnotizeaza cu ajutorul conturului stralucitor Glimmerstick 

  • rezistent la apa, nu se întinde si nu se sterge

ULTRA PIGMENTAT: CONSISTENTA BOGATA, EFECT DE IMPACT nuante deosebite, de impact, în finisajul dorit

ULTRA PRECIS: vârf ultra fin, pentru o definire perfecta cu fiecare aplicare

ULTRA FIN: formula cremoasa, usor de aplicat, care nu se întinde si nu se sterge


Nuanta Majestic Plum

PRET: 8 lei

Syoss Intense Plex balsam intensiv pentru par foarte deteriorat


 Balsamul Syoss Intense Plex ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

Caracteristici:

  • întărește firul de păr
  • are grijă de toată lungimea părului slăbit
  • îmbunătățește structura părului
  • asigură părului o strălucire radiantă
  • închide suprafața părului, care devine astfel mai rezistent
  • repară deteriorarea mecanică și chimică
  • facilitează descurcarea și modelarea ulterioară
  • 250 ml
PRET: 20 lei

Gingham Fresh Gel de duș Bath & Body Works


 Ce face: lasă pielea proaspătă, curată și plăcut parfumată.

De ce vă place:

  • Infuzat cu ingrediente de calitate (Pro-vitamina B5 și aloe);
  • Spumă ușoară, cu bule;
  • Curăță delicat, pentru plăcere zilnică;
  • Nu usucă; produs testat dermatologic.

PRET: 60 lei

Sabon Lapte de duș mătăsos Rose Tea


 Descoperă textura senzorială unică a noului lapte de duș fin ca mătasea și celebrează micile momente zilnice de răsfăț personal cu această nouă generație de produse de curățare pentru corp. Blând cu pielea, laptele de duș este infuzat cu trei ingrediente botanice minunate – lapte de ovăz, ulei de floarea soarelui și ulei de migdale dulci, îmbogățit cu vitaminele E și A. Laptele de duș face o spumă delicată în timp ce eliberează aroma fină de ceai de mimoză, ceai alb sau ceai de trandafir.


E o plăcere să-l folosești! Așteaptă-te să rămâi cu o senzație inegalabilă de piele mătăsoasă și perfect hidratată, în timp ce te lași învăluită de arome rafinate.

300 ml

PRET: 70 lei

Lancome Teint Idole Ultra Wear - Fond de ten cu efect mat si SPF 35


 O formula noua si imbunatatita a fondului de ten Teint Idole Ultra Wear. Rezistenta 24H, acoperire completa, lejera, cu un finish mat, natural. Se adapteaza oricarei probleme a tenului, dar si fiecarei nuante a pielii. Experimenteaza un nivel nou de perfomanta: - lejer, fara efect de masca, - rezistenta impotriva transpiratiei, umiditatii si a excesului de sebum, - potrivire perfecta a nuantei, - SPF 35. CE FACE DIFERENTA? O formula renovata, realizata pentru toate tipurile si tonurile de piele, de la cea uscata, sensibila la tenul gras si predispus la acne. Acopera perfect toate imperfectiunile. Concentrat cu acid hialuronic si 81% ser de ingrijire a pielii. Protejeaza bariera pielii impotriva agresiunilor urbani. 

Nuanta 210 C

PRET: 250 lei

my Geisha Unseen - Extrait De Parfum


 my Geisha UNSEEN infused by Untold este mai mult decât un parfum misterios, persistent și seducător. Este pasiunea și energia Untold, capturate într-o aromă unică.

Parfumul este un soundtrack olfactiv care evocă, cu fiecare pulverizare, ritmul muzicii și euforia dansului, impregnate cu magia festivalului. Fiecare notă a fost aleasă pentru a amplifica vibe-ul Untold: de la energie electrizantă la momente de intimitate, de la distracție și aventură la sentimentul de comunitate.

Dacă Untold e despre a trăi povestea, my Geisha UNSEEN e despre a o purta cu tine. Fiecare strop te duce înapoi în mijlocul festivalului! Este suficient să închizi ochii și să lași forța nevăzută a parfumului să se manifeste… și magia se întâmplă, din nou și din nou.


80 ml

Extract de parfum

Sigilat

PRET: 380 lei

Paula's Choicoe 5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF 50


 5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF 50 este un produs cu beneficii multiple: tratament, cremă hidratantă și protecție solară cu spectru larg. 3 tipuri de vitamina C extrem de stabilă restabilesc luminozitatea pielii, uniformizează culoarea și potențează protecția solară. Aminoacizii derivați din macroalge roșii îmbunătățesc protecția UV și acționează în straturile mai profunde ale pielii pentru a întări și proteja împotriva factorilor de mediu.

Antioxidantul acetyl zingerone derivat din ghimbir reduce și ajută la prevenirea pigmentărilor. Formula hidratantă cu absorbție rapidă, cu textură fluidă și nuanță translucidă, de piersică, oferă un apect final cu luminozitate naturală pentru toate tipurile și tonurile de piele. Această formulă folosește tehnologia microfluidică, responsabilă pentru textura uimitoare și senzația abia perceptibilă a produsului pe piele.

Combinația de filtre UV și vitamina C formează un sistem de protecție avansată pentru piele: filtrele UV blochează atacul inițial al razelor UV, în timp ce vitamina C neutralizează daunele radicalilor liberi. Este ca și cum ai avea un sistem dublu de securitate pentru pielea ta, asigurând protecție maximă împotriva daunelor solare.

Vitamina C nu numai că neutralizează radicalii liberi, ci ajută la restabilirea luminozității pielii și la estomparea hiperpigmentărilor în timp ce netezește ridurile și promovează producția naturală de colagen, proteina care este slăbită de razele UV. Acest lucru ajută la menținerea fermității și aspectului tânăr pe termen lung.


Expira 04.2025


PRET: 210 lei

Sampon pentru par normal uscat Lorvenn Argan Oil Beauty


 Beauy sampon cu ulei de argan, alor vera, proteine de grau pentru par normal uscat vopsit


Sampon pentru ingrijirea parului cu agenti hranitori si hidratanti.

Formula exclusiva, imbogatita cu un complex de ingrediente naturale din ulei de argan, micro-proteine de grau, aloe vera si provitamina B5, pentru un par stralucitor sanatos, puternic si orbitor.

PRET: 36 lei

Creion pentru conturul buzelor Lancome Lip Idôle Lip Shaper


 Creion de buze rezistent la apa si de lunga durata care modeleaza instantaneu aspectul buzelor.

Culoare intensa, cu efect mat, dar cremos si foarte usor de aplicat. Ofera o senzatie placuta in timpul aplicarii, fara disconfort in momentul glisarii produsului pe buze.

Nuanta 53 The tea is hot

PRET: 110 lei

Crema de zi pentru corectarea tenului cu pete pigmentare B3 Liftactiv Specialist SPF50, 50ml, Vichy


 Crema B3 Anti-pete pigmentare SPF 50 are la baza un complex impotriva petelor pigmentare si ofera protectie solara cu spectru larg SPF50. Aceasta crema este recomandata femeilor care cauta performanta anti-imbatranire pentru a corecta si a preveni petele pigmentare si ridurile.

BENEFICII

  • Coreceteaza si previne petele pigmentare;
  • Corecteaza si previne ridurile;
  • Protectie UV ridicata cu SPF 50 cu spectru larg de actiune;
Expira 02.2027

PRET: 120 lei

Garnier Skin Naturals Vitamin C Invisible


 Tenul dvs. este predispus la pete pigmentare? Fluidul ușor de zi cu zi Garnier Skin Naturals Vitamin C Invisible vă va ajuta să le reduceți. Datorită combinației de SPF 50+ și vitamina C, va reduce riscul apariției petelor întunecate pe ten, reducând în același timp 53% din cele existente. Tenul va fi iluminat, netezit și protejat de radiațiile UVB, UVA și UVA cu undă lungă.

Caracteristici:

  • oferă protecție foarte ridicată împotriva radiațiilor UVB, UVA și UVA cu undă lungă
  • reduce petele întunecate cu până la 53% și previne apariția ulterioară a acestora
  • iluminează tenul cu până la 43%, lăsându-l cu până la 40% mai neted
  • nu creează urme vizibile sau peliculă albă și reflexii
  • s-a dovedit a fi invizibil pe toate tipurile și nuanțele de ten
  • are o textură non-grasă, nelipicioasă
  • este non-comedogenic
PRET: 45 lei

DR. BIOM Happy Mood 30 caps


 Dr. BIOM Happy Mood este un psihobiotic care susține echilibrul sănătos al stării psihologice și modulează starea de spirit, datorită relației directe dintre microbiomul intestinal și creier, prin intermediul axei creier-intestin-microbiom. 

Expira 03.2025

PRET: 35 lei

Cosrx Ultra Light Invisible Sunscreen SPF 50 PA++++, 50ml


 Cosrx Ultra Light Invisible Sunscreen SPF 50 PA++++, 50ml este alegerea ideală pentru protecția zilnică a pielii împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Acest produs revoluționar combină protecția eficientă cu o textură ușoară și invizibilă, perfectă pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Caracteristici principale:

  • Protecție ridicată: Cu SPF 50 și PA++++, această cremă solară oferă protecție maximă împotriva razelor UVA și UVB, prevenind arsurile solare și îmbătrânirea prematură a pielii.
  • Textură ultra-ușoară: Formula sa este extrem de ușoară și se absoarbe rapid în piele, lăsând un finisaj invizibil fără urme albe sau senzație grasă.
  • Ingrediente calmante: Conține extract de Centella Asiatica și Madecassoside, care calmează și repara pielea, reducând iritațiile și roșeața
Expira: 31.3.2027
PRET: 60 lei

Crema pentru maini Pink Grapefruit 30ml


 Mentine mainile catifelate si protejate impotriva uscarii cu ajutorul cremei noastre hidratante Pink Grapefruit.

 

Acum facuta cu 96% ingrediente de origine naturala, printre care ulei de grep roz si unt de shea manufacturat manual prin intermediul programului Community Fair Trade din Ghana, crema noastra vegana confera unghiilor si cuticulelor ingrjirea necesara si hraneste pielea cu 48h de hidratare. 


PRET: 26 lei

Apa de parfum Givenchy Irresistible Very Floral


 Descopera-ti latura cea mai indrazneata cu Irrésistible Very Floral, parfumul solar de la Givenchy pentru femei. Amestecul captivant de absolut de trandafir si delicatele note de flori albe declanseaza o adictie florala indrazneata. 

Adictia pentru parfumul floral-lemnos Irrésistible Very Floral este datorata duoului intens de trandafir, trandafirul centifolia alaturi de esenta de trandafir. Un buchet alb de Iris Concret, Ylang-Ylang si absolut de iasomie Sambac dezvaluie o nota luminoasa, solara. Parfumul pentru femei surprinde prin indrazneala sa, dezvaluind un contrast intre fatetele vii ale mugurilor de coacaze negre franceze si prospetimea neasteptata a unui acord de apa de cocos. Notele lemnoase vibrante de cashmeran si cedru creaza un parfum profund, adictiv.

Apa de parfum

80 ml

Sigilat

PRET: 500 lei

Paletă de farduri Ultra Avon


 ULTRA USOR: aplica cu degetele sau cu o pensula pentru a construi look-ul si a amesteca culorile fara a face mizerie

ULTRA VERSATIL: creeaza look-uri infinite cu nuante pigmentate, usor de amestecat pentru toate culorile ochilor si nuantele de piele

ULTRA SUSTENABIL: odata terminat, pur si simplu recicleaza partile metalice si paleta de carton si reutilizeaza banda elastica


Nuanta Roses


PRET: 40 lei

Sabon Scrub pentru corp Sunny Cocktail


 În mijlocul deșertului, apa Mării Moarte este o sursă luxuriantă de minerale prețioase și micronutrienți esențiali pentru bunăstarea pielii. La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte în exfoliantul nostru pentru corp: formula sa iconică din 1997 este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, pentru un efect incredibil de catifelant și hrănitor.

Acum am adăugat în formulă extract organic de floare de tei ce oferă o senzație de calm și de relaxare precum o plimbare agale pe un bulevard parizian, sub umbra răcoroasă a teilor. Simte puterea magică a texturii uimitoare de sare în ulei care exfoliază delicat, pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii, în timp ce hrănește intens pielea, oferindu-ți o senzație exuberantă, de vară!

 

Parfum Sunny Cocktail:
Note de vârf: Amestec tonic de grapefruit, coajă de lămâie și portocală proaspăt storsă
Note de mijloc: Muguri suculenți de coacăze negre, violete
Note de bază: Note subtile de mosc


320gr


PRET: 90 lei

Paleta de farduri de pleoape Chanel HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE Nuanta Cool


 A palette of 5 natural, easy-to-wear colours to match every mood and create endless looks, from the most discreet to the most intense.

Its silky texture glides softly over the eyelids for an even, luminous and long-wearing result.
Multipurpose, LES BEIGES HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE can be used as a base, highlighter or eyeshadow.

Its iconic LES BEIGES case includes a large mirror and two applicators: a foam tip to apply and a brush with extremely soft synthetic bristles to blend.

Puteti vedea cum arata AICI

PRET: 280 lei