marți, 15 mai 2018

Parfum Dior J'Adore L'Or Essence de Parfum editie 2018

Nobil, senzual, J’adore L’Or reprezinta chintesenta buchetului floral al lui J’adore, combinand extractele de Iasomie si de Trandafir de mai provenite de pe plantatiile noastre exclusive din Grasse cu farmecul oriental al Vaniliei si al Tuberozei. Iasomia grandiflorum straluceste prin caracterul sau floral intens, fructat, invaluitor. Trandafirul de mai isi demonstreaza caracterul carnal, puternic, o frumusete imediata, cu accente aproape condimentate. In combinatie cu aceste doua extracte, Vanilia invaluie si captiveaza, pastrandu-si farmecul usor aspru, iar Tuberoza, frumusete alba, imbatatoare, destabilizeaza cu notele sale infocate neobosite.
O intensitate olfactiva impodobita acum cu un nou colier cizelat, animat de o miscare organica, datorita unui procedeu inedit de gravura. La fel de pretios precum cea mai frumoasa bijuterie purtata pe piele, J’adore L’Or prinde viata, senzual si carnal pana in Aurul (Or) fluid care il invaluie.
"J’Adore L’Or este parfumul tuturor extremelor. Extractele sale florale sunt rare, iar concentratia sa, intensa. Are un caracter oriental, care se recunoaste imediat intr-un buchet bogat in nuante, voluptuos si expresiv. Senzualitatea sa este perceptibila, un tablou dedicat in intregime frumusetii florilor." - François Demachy, Parfumier-Creator Dior

40 ml
sigilat
esenta de parfum
PRET: 480 lei
REZERVAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu